11.01.2022

Kesla Oyj ja Mika Törrö yhteistyöhön

Itäsuomalainen metsäteknologian ja materiaalinkäsittelylaitteiden valmistaja Kesla Oyj on sopinut vuodelle 2022 yhteistyösopimuksen neljä kertaa Suomen vahvimmaksi mieheksi kruunatun Mika Törrön kanssa. Törrö tavoittelee tulevana vuonna viidettä Suomen vahvimman miehen titteliä.
Kuva tulossa

Keslan tiedote 27.12.2021

Samaa alkukantaista voimaa ja kestävyyttä kuin Keslan tuotteissa

Kesla Oyj on ollut parina aiempana vuonna mukana sponsorina Strongman Champions Leaguen Joensuun osakilpailussa. Yhteistyökokemukset ovat olleet positiivisia ja selväksi on myös käynyt se, että Keslan valmistamilla koneilla ja sarjassa kilpailevilla on samanlaista alkukantaista voimaa ja kestävyyttä kuin Keslan tuotteissa.

- Voimalajeille ominaista on vahvuus ja kestävyys, mitkä ovat suorastaan silmiinpistävän samantyyppisiä tuotteissamme, toteaa Kesla Oyj:n toimitusjohtaja Simo Saastamoinen. - Haluamme tukea paikallisuutta, joten tässä suhteessa pohjoiskarjalainen Törrö sopii ajatuksiimme erinomaisesti, kertoo Saastamoinen. – Törrön edustamat arvot – rehellisyys, aitous ja tasavertaisuus – ovat yrityksemme arvojen mukaisia ja Mikan tarina sinällään on esimerkki sankaritarinasta, joka luo uskoa tulevaisuuteen monille nuorille.

Samat arvot

Mika Törrö odottaa mielenkiinnolla tutustumista Keslaan ja sen tuotteisiin.

– Kesla on tuttu SCL-kisoista. Yrityksen arvot vaikuttavat varsin pitkälti samoilta kuin henkilökohtaiset arvoni, mikä on minulle erityisen tärkeää, toteaa Törrö, joka uskoo yhdenmukaisten arvojen ja yhteistyön tukevan molempia osapuolia.

Kesla on yksi neljästä Törrön vuoden 2022 pääyhteistyökumppanista.

Kuvat