30.07.2021

Edessä MM-kilpailu Joensuussa ja neljännen Suomen Vahvin Mies -tittelin haku

Kontiolahtelainen Mika ”El Toro” Törrö hakee elokuussa neljättä perättäistä Suomen Vahvin Mies -titteliään. Alla on ensimmäinen kansainvälisen voimamieskisan voitto Imatralla sekä muun muassa säkinheiton uusi Suomen ennätys.
Kuva tulossa

Viikonloppuna MM-joukkuekilpailut Joensuussa

Mika ”El Toro” Törrö hakee tiukassa kisaputkessa neljättä Suomen Vahvin Mies -titteliään

Kontiolahtelainen Mika ”El Toro” Törrö hakee elokuussa neljättä perättäistä Suomen Vahvin Mies -titteliään. Alla on ensimmäinen kansainvälisen voimamieskisan voitto Imatralla sekä muun muassa säkinheiton uusi Suomen ennätys.

Kontiolahtelaisella Mika Törröllä on heinä-elokuussa kolmen kisan tiukka putki. Viime viikonloppuna hän voitti kansainvälisen Strongman Champions Leaguen osakilpailun Imatra Strongman Showdown 2021 ja teki säkinheitossa uuden Suomen ennätyksen. Kyseessä oli Törrön uran ensimmäisen voitto kansainvälisissä voimamieskilpailuissa.

Joensuussa parikilpailussa jaossa MM-titteli

Ensi viikonloppuna Joensuussa Törrö tavoittelee MM-titteliä joukkuekilpailussa yhdessä Matti Lehikoisen kanssa. Kaksikolla on hyvät lähtökohdat menestyä, sillä Lehikoinen sijoittui Imatran kilpailussa Törrön jälkeen hienosti toiseksi.

—Olemme ainakin kummatkin kunnossa ja valmiina lauantaina, Törrö sanoo kisasta, johon osallistuu kahdeksan joukkuetta.

—Tiimikisa on tosi mielenkiintoinen. Parin kanssa yhtä aikaa tehtävissä lajeissa suoritusten ajoitus on äärimmäisen tärkeää, jotta yhteinen tahti löytyy ja on mahdollisuus saada hyvä tulos. Onneksi olemme päässeet treenaamaan Matin kanssa yhdessä. Tavoitteena on palkintopalli ja sielläkin mahdollisimman korkealle.

Alastarolla Illikaisen ja Virtasen rinnalle?

Suomen Vahvin Mies 2021 -tapahtumassa elokuun puolivälissä Törröllä on tavoitteena neljäs perättäinen voitto ja nousu neljä perättäistä Suomen Vahvin Mies -titteliä omilla urillaan voittaneiden Jani Illikaisen ja Janne Virtasen rinnalle.

—Takaa on tulossa kovia nuoria haastajia, ja mukaan on ilmoittautunut hienosti osallistujia. Saadaan hyvät himinät aikaan, Törrö sanoo.

Törröllä on neljän viikon aikana kolme kisaa. Tapahtumiin valikoituneet kilpailulajit tuovat rasittavaan rutistukseen hieman helpotusta.

—Kolmen tapahtuman 26 lajissa on kyllä tekemistä, mutta nämä lajit sopivat minulle ja ovat onneksi pitkälti samoja eri kisoissa. Se helpottaa, että ei tarvitse ihan älyttömästi treenata eri lajeja eri kilpailuihin.

LISÄTIETOJA:

Strongman Champions League: Voimamiesten MM-joukkuekilpailu 31.7.-1.8.2021 Joensuu

  • Kahdeksan joukkuetta. Suoemea edustavat Mika Törrö/Matti Lehikoinen sekä Sami Ahola/Antti Mourujärvi
  • Paikka: Joensuun tori
  • Lajit: Neljä lajia lauantaina, viisi lajia sunnuntaina
  • Lisätietoja Facebookissa

Suomen Vahvin Nainen/Mies 2021 13.-14.8.2021 Alahärmä

  • Paikka: Powerpark, Alahärmä, Power Truck Show’n yhteydessä
  • Lajit: Perjantaina naisilla kolme lajia, miehillä neljä lajia. Lauantain finaaleissa naisilla kolme lajia, miehillä viisi lajia.
  • Suomen Vahvin Mies -nettisivut