14.08.2021

Mika "El Toro" Törrölle neljäs perättäinen Suomen Vahvin Mies -voitto Alahärmässä

Mika ”El Toro” Törrö nousi Jani Illikaisen ja Janne Virtasen rinnalle eniten Suomen Vahvin Mies -voittoja saavuttaneena voimamiehenä.
Kuva tulossa

Power Truck Show -tapahtuman yhteydessä Alahärmän Powerparkissa käyty kilpailu oli kaksiosainen. Perjantain neljän lajin karsintakilpailusta selviytyi kuusi parasta kilpailijaa lauantain finaaliin. Finaalissa lajeina olivat kuorma-auton veto, tukkipunnerrus, väkipyörä, säkinheitto ja kivien nosto.

Törrön voiton takeena oli tasaisuus. Yhdeksästä lajista hän voitti neljä ja oli toinen viidessä lajissa. Eroa toiseksi sijoittuneeseen Henry Ollilaan kertyi 34,5 pistettä.

—Koko ajan oli hyvää tasaista tekemistä. Suorittaminen ei heilahdellut, eikä virheitä tullut rekanvedon aloitusta lukuun ottamatta.

”Uskomattomalta tuntuu”

Viime viikkojen raskas kisarupeama oli jättänyt jälkensä kehoon.

—Tänään olin kyllä aika loppu rekanvedon ja tukkipunnerruksen jälkeen – tuntui, että ei palaudu millään. Sateen myötä tullut pikku tauko osui hyvään paikkaan, jotta pääsi hieman huilaamaan.

Voitto oli Törrölle neljäs perättäinen. Voitto nosti hänet neljä perättäistä titteliä omalla urallaan voittaneiden Jani Illikaisen (2005-2008) ja Janne Virtasen (1998-2001) rinnalle.

—Uskomattomalta tuntuu, että ollaan tässä tilanteessa. Viisi perättäistä voittoa olisi ennätys, ja sitä lähdetään hakemaan ensi vuonna, voimamiesharjoittelun vasta 37-vuoden ikäisenä vuonna 2017 aloittanut Törrö sanoo.

Lisätietoa: